جهانبینی

در مورد جهان بینی صحبت زیاد شده است، از روز اولی که ما وارد کنگره می شویم به ما تاکید می کنند که باید در کنار جسم برای درمان حتما باید در مورد جهان بینی خود هم کار کنیم.

اگر هر آدمی در زندگی نتواند جهان بینی اش را قوی کند حتما در زندگی به مشکلات زیادی بر می خورد و هستند افرادی که به همین خاطر زندگی خود را از دست داده اند به این دلیل که افراد قدر خود و موقعیت خود را نمیدانند.

جهان بینی درست به ما کمک می کنند تا ما موقعیت و جایگاه خود را در عالم هستی پیدا کنیم تا بتوانیم مسیر درست را در زندگی پیدا کنیم تا به هدفمان برسیم. در مورد جهان بینی صحبت زیاد شده است، از روز اولی که ما وارد کنگره می شویم به ما تاکید می کنند که باید در کنار جسم برای درمان حتما باید در مورد جهان بینی خود هم کار کنیم.

اگر هر آدمی در زندگی نتواند جهان بینی اش را قوی کند حتما در زندگی به مشکلات زیادی بر می خورد و هستند افرادی که به همین خاطر زندگی خود را از دست داده اند به این دلیل که افراد قدر خود و موقعیت خود را نمیدانند.

جهان بینی درست به ما کمک می کنند تا ما موقعیت و جایگاه خود را در عالم هستی پیدا کنیم تا بتوانیم مسیر درست را در زندگی پیدا کنیم تا به هدفمان برسیم.

جهان بینی در سراسر زندگی ما در خیل است انسان هایی که جهان بینی درستی دارند گفتار درستی دارند، اعمال درستی دارند، کسب و کار درستی دارند، این افراد در زندگی آرامش بیشتری دارند.

جهان بینی یعنی احساس، ادراک، دریافت و برداشت ما انسانها که می‌تواند با دنیای بیرون و درون ارتباط برقرار کند.

 جهان‌بینی هر انسانی در گروه احساس و ادراک آن فرد است.

 هرکس در زندگی جهان‌بینی بهتری داشته باشد دید بهتری نسبت به زندگی دارد و تشخیص بهتری هم می توانند بدهد و در لحظات سخت زندگی می‌تواند انتخاب درستی انجام دهد،به همین خاطر است که می‌گویند جهان‌بینی در لحظات سخت یاور ما می‌شود زمانی که انسان میخواهد دچار اشتباه و خطا شود، در این لحظات است که دانایی به کمک ما می آید و به ما اطلاعات درست میدهد تا ما خطایی مرتکب نشویم.

گرفتن اطلاعات موجود توسط دستگاه عصبی بدن را حس می گویند احساس همان حواس پنجگانه است انسانها دارای پنج حس هستند (بینایی بویایی چشایی شنوایی لامسه) به این حس ها، حس ظاهر هم گفته می شود انسان ها دارای پنچ حس درون و یک حس رابطه نیز هستند. حس های درون در خواب اتفاق می‌افتد.

حس رابط یا حس ششم که حس ناوضوح یا خس ناخودآگاه نیز نامیده می شود.

ادراک ما مفهومی عمیق و پیچیده دارد چون احساس پیام ها را می گیرد ولی ادراک آن را طبقه بندی و پردازش می‌کند به همین خاطر می‌گوییم احساس ورود اطلاعات و ادراک جمع بندی و پردازش اطلاعات را انجام می دهد.

احساس همیشه زودتر از ادراک اتفاق می‌افتد انسانها در احساس مشترک می‌باشند ولی در ادراک باهم متفاوت هستند.

به همین دلیل است که رفتار انسان ها به نوع ادراک، پندار و برداشت بستگی دارد، همه ما صداها را می شنویم نور را می بینیم سرما و گرما را احساس می کنیم و درک ما از موضوعات مختلف می تواند متفاوت باشد.

به طور مثال هنگام شنیدن صدای رعد و برق شنیدن صدایک حس است، (حس شنوایی) همه افراد صدا را حس میکنند ولی درک افراد می‌تواند متفاوت باشد عده اب می‌گویند قرار است باران ببارد، عده ای بر این باورند که فقط باد می وزد و باران نمی بارد، عده ای دیگر می گویند توفان می شود،عده ای با خود چتر برمی‌دارند و... 

اعتیاد هم یک نوع فعل است که با خود احساس های متفاوتی می آورد مثل ترور شخصیت، بی آبرویی، احساس گناه، احساس پوچ بودن، لاغری بی اشتهایی و...

در اعتیاد هم در ک همه ما از این بیماری متفاوت است به همین خاطر هم هر کسی بسته به نوع درکش برای درمان اعتیاد اقدام می‌کند برخی به کنگره می آیند تا درمان شوند تا بتوانند ازدواج کنند، برخی برای ادامه کار در اداره، برقی برای سلامتی،و...

برخی مواقع احساس ما بر ادراک ما تأثیر گذار است.

جهان بینی در خیلی از مواقع زندگی می‌تواند به ما کمک کند مانند آمدن به کنگره برای درمان اغلب ما در زندگی مشکلمان، مشکل حس است، گاهی اوقات بی حسی به سراغمان می آید و گاهی اوقات حس داریم ولی حسمان را در راه بدی استفاده می کنیم. پس ما باید تمرکز بیشتری بر احساس خود داشته باشیم تا راه درست تشخیص دهیم و ادراک درستی هم از جهان بینی داشته باشیم تا به فهم و کمالات برسیم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.